Rhumaa is een   duurzaam kledingmerk . Rhumaa werkt samen met getalenteerde kunstenaars uit Afrika en biedt hen een platform om hun kunst te delen via de collecties van Rhumaa. Elke afzonderlijke aankoop helpt bij het ontwikkelen van artistiek talent en het creëren van banen in Zuid-Afrika. Rhumaa’s droom is om kunst, verhalen en cultuur dichter bij elkaar te brengen door middel van mode en om jonge kunstenaars een platform te bieden om hun talent te laten zien. 

Rhumaa produceert kwaliteitskleding voor vooruitstrevende klanten die meer willen weten over waar hun kleding vandaan komt, hoe ze zijn gemaakt en door wie. Onze klanten hebben respect voor wat ze kopen. Ze zijn geïnteresseerd in het verhaal en hebben een vragende geest als het gaat om hun kledingkast en we zijn blij dat we op hun radar zijn. 

Rhumaa produceert veel van haar kleding in Portugal, vanwege de hoge kwaliteitsreputatie die dit land heeft opgebouwd in de modewereld. Vakmanschap en kwaliteit is een belangrijk aandachtspunt voor de Portugese fabrikanten, velen worden door een familie gerund en investeren hun familiewaarden en filosofieën in hun werk.

Rhumaa's story: